kärleken tar för lång tid

göran pettersson rödholm

 

Göran Pettersson Rödholm skriver om att leva och att vara människa, med ett språk som både stör och berör. Han värjer inte för livets frågetecken och det svidande svåra. Samtidigt finns en underton av humor och ömhet som ger en strimma av hopp och ljus.

 

Göran Pettersson Rödholm är född 1950. Han är uppvuxen i Blackeberg i Stockholm och tillbringade sin barndoms somrar i byn Hästberg i Dalarna. Numera bor Göran i Nacka och arbetar till vardags på ett tjänstepensionsföretag. Sommarstugan i Frillesås är ett andningshål. Klipporna vid Hallandskusten har givit inspiration till dikten Pausering.

 

Under 2000-talet har Göran publicerat sina texter på de framväxande lyriksajterna på webben. Några av de mest uppmärksammade dikterna därifrån finns med i Kärleken tar för lång tid. Göran Pettersson Rödholm har även medverkat i antologierna Svensk Poet 2008 och Svensk Poet 2009 på King ink Förlag.

 

Göran Pettersson Rödholms dikter och verser har även uppmärksammats i DN.

Författaren var med och startade poesigruppen Dostojevskijs kamel och medverkar ofta vid poesicaféer i Stockholmstrakten.

 

Göran Pettersson Rödholm skriver regelbundet på www.poeter.se

På sin blogg www.goranspenna.blogspot.com bjuder han på diktbakelser, nyskrivna sagor och sina bästa deckartips.

Beställ genom att sända ett mail.

Vi levererar

med faktura och ib-kort.

Endast fraktkostnad tillkommer.

Ångerrätt 14 dagar.

160 kr    

Häftad, 64 sidor

2010

 

...jag tror på de luggslitna dagarna och deras lessna och stormande händer som tar dig under hakan och säger att du är orden och de vilda sagorna och alltid har jag älskat dig